Vanlige spørsmål om WhiteBright

Har du et spørsmål som ikke blir besvart under? Kontakt vår kundeservice på e-post: kundeservice@whitebright.no.

Hva er WhiteBright, og hva brukes det til?

WhiteBright er profesjonell tannbleking som kommer i en ultra-presis penneapplikator for rask og enkel påføring.
Den virker for å aktivt fjerne misfarging og flekker fra tennene for å få frem et hvitere, friskere smil som vil gi selvtilliten din en boost.

Har WhiteBright dokumentert effekt?

Ja. Vår formel har blitt testet på ekte mennesker (frivillige) og effekten på tennene har blitt dokumentert. Testen viste at WhiteBright gir synlig hvitere tenner etter 7 dagers bruk.

Er det noen aldersgrense for å bruke WhiteBright?

Produktet er ment for voksne og skal ikke brukes av barn under 12 år.

Hvor lang tid tar det før man ser effekt?

Hvor lang tid det tar før du ser effekt vil variere på grunn av blant annet individuelle faktorer. Noen av kundene våre skriver at de ser effekt allerede etter første bruk, mens andre sier de så effekt etter 7-14 dager. Den vitenskapelige testen som ble utført på frivillige personer viste tydelig synlig effekt på emaljen etter 7 dager.

Hvor kan jeg kjøpe WhiteBright?

WhiteBright selges fortiden kun på nett på whitebright.no og ingen andre steder. Hvis vi i fremtiden får noen forhandlere vil disse være tydelig listet på våre nettsider. Vi kan ikke garantere at produkter kjøpt andre steder er autentisk.

Hvordan er holdbarheten på produktene?

WhiteBright kommer i en lufttett applikator noe som gir svært god holdbarhet på produktet uten tilsetning av unødvendig mye konserveringsmidler. Vi produserer også i mindre partier slik at produktene du kjøper oftest vil være produsert svært kort tid før du får det levert.

Kan jeg bruke WhiteBright hvis jeg har sensitive tenner?

Ja, WhiteBright er formulert slik at den effektivt fjerner misfarging samtidig som den er svært skånsom mot tannemaljen i forhold til mange andre tannblekingsprodukter. Den er derfor perfekt for de som har sensitive tenner.

Tester dere på dyr?

Nei. WhiteBright er cruelty-free og kommer alltid til å være det. Vi tester aldri på dyr (kun på mennesker).

Kan jeg bruke WhiteBright under graviditeten?

Ved graviditet, eller dersom du er ammende, anbefaler vi deg å rådføre deg med lege eller jordmor før du bleker tennene.

Hvor mye koster WhiteBright?

Ordinær pris er kun 399,- per måned. Ordinær pris gjelder for månedlige leveranser og leveringer hver annen, tredje og fjerde måned. For leveranser hver 6. måned reduseres månedspris til kun 349,- per måned. Ved leveranser hver 12. måned får du 20% rabatt på ordinærpris, noe som tilsvarer en pris på kun 319,- per måned. Totalpris per levering er månedspris x leveringsintervall. Du kan endre leveringsintervall ved å logge inn i kundeportalen her.

Alle priser er oppgitt i norske kroner og er inkludert mva. Kampanjepriser kan avvike fra priser oppgitt her. Se alltid vilkår for den aktuelle kampanje for gjeldende månedspris og totalpris per levering.

Hvor sender dere fra, og må jeg betale toll?

Vi er en helnorsk bedrift med kontor i Oslo og Sarpsborg. Alle pakker sendes fra vårt lager på Sofiemyr like utenfor Oslo, så du trenger ikke å betale toll eller noe ekstra når du handler hos oss.

Hvordan legger jeg inn ny bestilling?

Hvis du allerede er kunde hos oss kan du enkelt bestille ved å til “Min side” i kundeportalen eller legge inn ny bestilling ved å trykke på den grønne knappen over.

Hvordan bruker jeg WhiteBright?

Slik gjør du:

 1. Puss tennene.
 2. Tørk vannet av tannoverflaten med litt tørkepapir.
 3. Vri pennen for med klokken (mot høyre) for å dispensere gel.
 4. Smil bredt, påfør et tynt lag gel på tennene og unngå tannkjøtt og leppene.
 5. La produktet virke i 1-3 minutter (opptil 15 minutter hvis ønskelig), skyll deretter munnen med vann.
 6. Ikke spis eller drikk i 30 minutter etter behandling.

Hvor ofte skal jeg bruke WhiteBright?

Vi anbefaler å starte med å bruke WhiteBright to ganger daglig i 30 dager – f. eks. morgen og kveld etter at du har pusset tennene. For å oppnå best mulig effekt og opprettholde ditt hvite smil over tid anbefales det deretter å bruke WhiteBright en gang daglig over tid, f. eks. om kvelden.

Hvis du ønsker et virkelig blendende hvitt smil kan du fortsette å bruke WhiteBright to ganger daglig helt til du har oppnådd ønsket nivå hvithet og deretter gå over til å bruke den en gang om dagen.

Kan jeg bruke WhiteBright i blekeskinne fra tannlegen?

Flere av våre kunder forteller at de bruker WhiteBright i tannskinne med stor suksess, selv om det ikke er den offisielle bruksanvisningen. Fremgangsmåten er den samme, bare at du påfører en liten mengde gel i tannskinnen for å dekke hver tann. Slik forteller våre kunder at de bruker WhiteBright i tannskinne:

 1. Puss tennene.
 2. Tørk vannet av tennene med litt tørkepapir.
 3. Vri pennen med klokken (mot høyre) for å dispensere gel.
 4. Påfør en liten mengde gel i tannskinnen for å dekke alle tenner du ønsker å behandle.
 5. Plasser tannskinnen i munnen.
 6. La produktet virke i 10-15 minutter.
 7. Fjern tannskinnen og skyll munnen med vann.

Unngå mat og drikke i 30 minutter etter behandlingen.

Hva inneholder WhiteBright?

WhiteBright benytter kun dokumenterte ingredienser av høyeste kvalitet.

Ingredients: glycerin, aqua, phthalimidoperoxycaproic acid, pvp, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, potassium hydroxide, potassium citrate, hydroxyapatite, mentha piperita oil, mica, titanium dioxide, sodium saccharin, hydrogen peroxide, piroctone olamine.

Unngå å få produktet i øynene. Produktet er kun til utoversbruk og bør ikke inntas. Oppbevares utilgjengelig for barn. Skal ikke brukes av barn under 12 år.

Hvor lenge varer resultatet? Er effekten permanent?

WhiteBright inneholder ingredienser som løser opp og fjerner misfarging fra emaljen, slik at effekten du oppnår vil være permanent. Men det er jo slik at de fleste av oss ikke vil gi opp hverdagens små gleder som for eksempel kaffe og sjokolade, selv om disse bidrar til å misfarge tennene. Det vil derfor være en fordel å bruke WhiteBright regelmessig slik at du opprettholder effekten og samtidig kan nyte alt det gode livet har å by på uten å bekymre deg for at tennene misfarges.

Er WhiteBright gluten- og laktosefritt?

Ja! WhiteBright er både gluten-, laktose- og sukkerfritt! Formelen har en frisk mintsmak.

Kan jeg bleke tennene hvis jeg har skallfasetter eller kunstige tenner?

Vi anbefaler ikke å bleke tennene hjemme hvis du har skallfasetter eller kunstige tenner. Skallfasetter reagerer ikke på blekemiddel, så resultatet kan bli at dine naturlige tenner blir hvitere enn de kunstige noe som gir et ujevnt resultat.

Kan jeg bruke WhiteBright hvis jeg har tannkjøttsykdom?

Det er generelt ikke anbefalt å bruke tannbleking dersom du har tannkjøttsykdom. Vi anbefaler at du kontakter din tannlege hvis du er usikker på hva som gjelder for deg.

Hvilke betalingsmuligheter tilbyr dere?

Vi tilbyr betaling på etterskudd med faktura. Så du betaler aldri noe før du har fått varene hjem.

Hvis du ønsker å betale fakturaen med Vipps er det bare å gå hit og følge instruksjonene😊 Du kan også kontakte kundeservice på kundeservice@whitebright.no for hjelp 😊

Hvorfor selges WhiteBright som abonnement?

For å sikre at du får regelmessige leveringer og at du ikke går tom selges WhiteBright som et abonnement.
Vi sender deg levering rett hjem til postkassen din direkte fra lageret vårt i Oslo. Det sikrer deg som kunde et kortreist og ferskt produkt, og du slipper risikoen for å gå tom!

Er det binding på abonnement?

Hvis du velger månedlig levering eller levering hver 2. til 4. måned så er det ingen binding. For levering hver 6. måned og hver 12. måned kan dette anses som bindingstid alt etter hvordan man ser på det. Du forplikter deg uansett ikke til noe mer utover det du har bestilt.

Kan jeg endre hvor ofte jeg får levering fra dere?

Ja, det kan du absolutt. Du kan velge mellom levering hver 1, 2, 3, 4, 6 eller 12. måned. Standard levering er hver 6. måned, men du kan endre leveringsfrekvens når du ønsker og hvor ofte du vil. Bare gi oss beskjed innen endringsfristen som du finner oppe i høyre hjørne på din siste faktura.

Du kan også endre hvor ofte du får levering ved å logge inn i kundeportalen her eller kontakte kundeservice på kundeservice@whitebright.no 😊

Jeg ønsker å fremskynde en levering. Hvordan gjør jeg det?

Du kan enkelt fremskynde en leveranse ved å logge inn i kundeportalen her eller sende oss en melding på kundeservice@whitebright.no. Oppgi hvilken dato du ønsker din neste leveranse – så ordner vi resten 😊

Kan jeg pause abonnementet uten å si opp?

Ja! Du kan enkelt pause eller fryse ditt abonnement inntil 5 måneder om gangen ved å logge inn i kundeportalen eller kontakt oss på kundeservice@whitebright.no så hjelper vi deg gjerne.

Er WhiteBright godkjent av Mattilsynet?

Mattilsynet driver ikke med godkjenning av kosmetikkprodukter. Det er altså ikke mulig å få et produkt godkjent hos Mattilsynet. Dette betyr at ingen av produktene du finner til salgs på markedet i dag er godkjent av Mattilsynet.

Er det trygt å bruke WhiteBright?

Alt dokumentasjon viser at WhiteBright er helt trygt å bruke slik produktet er ment å brukes. Produktet er godkjent for salg og markedsføring i EU.

WhiteBright er profesjonelt formulert tannbleking tilpasset hjemmebruk og er helt trygt å bruke slik produktet er ment å brukes. Produksjonen tilfredsstiller alle standarder fastsatt av EU og er sertifisert i henhold til standard ISO22716:2007 (Cosmetics –  Guidelines on Good Manufacturing Practices. Fabrikken er også FDA (Food and Drug Administration)-godkjent. FDA er det amerikanske overvåkningsorganet for medisinske produkter og anses som verdens strengeste kontrollorgan med hyppige kontroller, krav til kontroll på samtlige serienummer, underleverandører, produksjonsrutiner med mer.

Vi har skrevet en utfyllende artikkel om dette som kan leses her.

Prøv nå og opplev
effekten

Prøv nå og opplev effekten