Om WhiteBright

WhiteBright er en innovativ norsk leverandør av profesjonell tannbleking og har i løpet kort tid vokst til å bli en av Nordens ledende aktører innen kosmetisk tannbleking. Vi utvikler egne unike produkter, basert på erfaring og forskning, og benytter kun dokumenterte ingredienser av høyeste kvalitet.

Vårt fokus er å utvikle trygge produkter som gir resultater og økt livskvalitet til deg som forbruker. Basert på tilbakemeldinger fra tusenvis av våre kunder lykkes vi i stor grad med dette. Hos oss er kunden alltid prioritert, og målet er å levere kundeservice i verdensklasse.

WhiteBright har kontorer i Oslo sentrum og like utenfor Sarpsborg i Viken fylke.

Bærekraftig produksjon etter EU-standard

Vi utvikler alle våre produkter basert på verdiene: Kvalitet, innovasjon og trygghet! All produksjon av WhiteBright skjer i henhold til EU standarden ISO 22716 Cosmetics – Good Manufacturing Practise (GMP) som sikrer at alle rutiner og regler satt av EU blir fulgt gjennom hele prosessen.Vi har bærekraft i sentrum av alt vi gjør og påser at miljøet blir ivaretatt hele veien fra produksjon til levering.

Levert rett hjem til deg

Vi ønsker å gjøre hverdagen din enklere og leverer derfor våre kvalitetsprodukter direkte hjem til deg. Ved jevne mellomrom får du en ny forsyning rett hjem i postkassen så du slipper å gå tom, og du trenger aldri å huske på å bestille. Vi leverer direkte hjem til deg med Posten Bring eller på døren med Helthjem der det er mulig. WhiteBright produseres i små partier så du kan være sikker på at du alltid får ferske kraftfulle produkter levert hjem.

Dyktig kundeservice hjelper deg

Våre hyggelige medarbeidere er eksperter på tannhelse og ønsker å hjelpe deg som kunde. Send oss gjerne en e-post på kundeservice@whitebright.no så skal vi hjelpe deg så godt vi kan!

Originale produkter

For øyeblikket kan WhiteBright kun kjøpes på WhiteBright.no

Prøv gratis og opplev
effekten

Prøv gratis og opplev effekten