TRYGGE PRODUKTER: Det er ingenting i veien med produktet og det er overhodet ikke helsefarlig.

Publisert: 19.08.2023 kl. 11:29
Oppdatert: 30.08.2023 kl. 13:54

TRYGGE PRODUKTER: Det er ingenting i veien med produktet og det er overhodet ikke helsefarlig.

Publisert: 19.08.2023 kl. 11:29
Oppdatert: 30.08.2023 kl. 13:54

Oppdatering angående saken med Mattilsynet

Som dere sikkert vet så har det vært en pågående sak med WhiteBright og Mattilsynet den siste tiden. Uten å gå inn i for mange tekniske detaljer så handlet saken hovedsaklig om dokumentasjon og manglende merking på emballasjen til WhiteBright. 

Merking på emballasjen er nå rettet opp og alle nyproduserte fra og med mai 2023 vil ha korrekt merking og bruksanvisning på norsk. Mattilsynet hadde også spørsmål vedrørende dokumentasjon og påstander om produktets effekt. Dette har nå blitt avklart. Videre hadde Mattilsynet spørsmål til CPSR (sikkerhetsrapporten) som konkluderte med at produktet var trygt.

Våre kunders sikkerhet er vår høyeste prioritet og vi har ingen kompromisser når det kommer til sikkerheten. Som kunde skal du føle deg trygg på at produktene du kjøper hos oss har blitt grundig testet og er trygge å bruke.

Det har nå blitt utført ny sikkerhetsevaluering av en uavhengig sakkyndig som også har konkludert med at produktet er trygt å bruke slik det er ment å brukes.

Omsetningsforbudet ble opphevet 18.08.2023.

WhiteBright har også fått nytt utseende med vår nye logo og nytt forbedret design.  Produktet har de samme gode ingrediensene som før og det har aldri vært noe i veien med selve produktet.

Nye produkter på vei

Utsending av nye produkter startet den 23. august og vi sender kontinuerlig ut nye bestillinger.

Det er svært stor pågang nå, så det vil ta litt tid å få sendt ut alle ordene. Men vi regner med at alle som har ventet på pakken sin vil få den senest i uke 36.

Tusen takk for deres kontinuerlige støtte og tålmodighet💜

Prøv nå og opplev
effekten

Prøv nå og opplev effekten