Om PRØV GRATIS-tilbudet

PRØV GRATIS: Vi har mottatt flere spørsmål om vårt GRATIS-tilbud. Hva tilbudet går ut på og hvorfor vi har et slikt tilbud.

Publisert: 19.08.2023 kl. 09:59
Oppdatert: 01.09.2023 kl. 11:13

PRØV GRATIS: Vi har mottatt flere spørsmål om vårt GRATIS-tilbud, hva tilbudet går ut på og hvorfor vi har et slikt tilbud.

Publisert: 19.08.2023 kl. 09:59
Oppdatert: 01.09.2023 kl. 11:13

I denne artikkelen forklarer vi alt om GRATIS-tilbudet, hva tilbudet er og hvorfor vi har et slik tilbud.

PRØV GRATIS-tilbudet er et fantastisk tilbud til deg som vil prøve den sensasjonelle kundefavoritten WhiteBright helt risikofritt. Du betaler kun kr 79 slik at vi kan sende seg produktet. Når du bestiller blir du også WhiteBright Plus-medlem.

Som medlem får du faste forsendelser levert hjem rett i postkassen normalt hver 6. måned. Ordinær pris 399,-/mnd med levering hver 6. mnd. Totalt 2394,- for hele 6 måneder med gratis frakt. Medlemspris for WhiteBright Plus-medlemmer er kun 349,-/mnd med gratis frakt, kun 2094,- for et helt halvår. Altså betaler du kun 2094,- to ganger per år, ikke månedlig. Altså utgjør dette kun 349,-/mnd (for medlemmer).

Til sammenlikning kan du tenke deg at tannlegen tar alt fra 2500kr til 4000kr per behandling for å bleke tennene. Du får da en umiddelbar WOW-effekt og tenker der og da at det var verdt pengene, men etter et par uker er tennene like gule igjen og behandlingen må gjentas for å opprettholde effekten. Du har garantert opplevd dette før hvis du har bleket tennene hos tannlege. For å beholde WOW-effekten over tid må du bla opp mellom 30.000kr-48.000kr i året for tannbleking hos klinikk.

DYRT: Bleking hos tannlegen kan bli en svært kostbar affære hvis du vil opprettholde effekten over tid.

Med WhiteBright får du et produkt som er like effektivt, slik at du kan få WOW-effekten året rundt, til en brøkdel av prisen! 

Hvis du ønsker å dele opp betaling/leveranser tilbyr vi også andre leveringsfrekvenser (frakt 79,- tilkommer) f.eks. hver 3. måned. Da blir totalpris per levering 1047,- (kun 349,-/mnd) pluss frakt, levert rett hjem til deg hver 3. måned. Du kan se alle alternativer og endre leveringsfrekvens på Min side i kundeportalen eller ved å kontakte kundeservice. Dette kan du gjøre rett etter at du har mottatt din første pakke slik at din påfølgende leveranse blir akkurat slik du ønsker😊

Som WhiteBright Plus-medlem trenger du ikke å betale noe på forhånd. Du får faktura med i pakken slik at du trygt kan betale etter at du har fått varene hjem. Som medlem får du også tilgang til Min side i kundeportalen hvor du enkelt kan stoppe, pause og endre leveranser direkte eller kontakte vår hyggelige kundeservice. Det beste er å benytte kundeportalen, for det er der du finner alle fordeler reservert kun for våre Plus-medlemmer. Hjertelig velkommen til oss! Vi er veldig glad for at du er her💜

– Men hvorfor har dere egentlig et slikt gratis-tilbud? 
PRØV GRATIS-tilbudet skal være et ordentlig godt tilbud hvor du kun betaler fraktkostnaden, slik at flest mulig skal få muligheten til å teste og forelske seg i dette fantastiske produktet. For vi er nemlig veldig sikker at du vil elske det!

Og hvis du ikke absolutt elsker produktet etter at du har prøvd det, så er det bare å stoppe på Min side i kundeportalen. Du kan også pause i inntil 4 måneder om gangen uten å miste medlemsfordeler hvis du trenger mer tid til å prøve før du får neste pakke.

Vi har dessverre opplevd at en del har misbrukt PRØV GRATIS-tilbudet og må derfor begrense tilbudet til maks én gratis velkomstpakke per husstand. Vennligst ikke misbruk tilbudet, så vi kan fortsette å tilby denne fantastiske fordelen til alle. Kunder som bestiller på nytt etter å allerede ha benyttet seg av tilbudet vil å en ordinær pakke. 

WhiteBright er kun for de som seriøst vil ha hvite tenner og ønsker et supereffektivt produkt som faktisk fungerer. Vi ønsker kun fornøyde kunder og må derfor gjøre tiltak for å begrense misbruk av våre tilbud. 

Tusen takk for forståelsen 🙏❤️

Prøv nå og opplev
effekten

Prøv nå og opplev effekten