Vilkår for Omtaler på Whitebright.no

1. Eierskap og verifisering: Omtaler lagt ut på Whitebright.no er brukerskapt og det juridiske eierskapet ligger hos forfatteren av omtalen. Omtaler verifiseres med forfatterens e-postadresse. Dersom en omtale ikke kan verifiseres, kan den bli avvist.

2. Innhold og kontroll: Innholdet i produktomtalen må omhandle erfaringer med bruk av produkter solgt på nettstedet. For å gjøre din omtale hjelpsom for andre bør du minimum inkludere detaljer om hvor lenge du har bruk produktet, hvordan du har brukt det og hvilke resultater du fikk. Inkluder gjerne bilder! Hvis du ønsker å dele andre erfaringer relatert til din kjøpsopplevelse eller har tips til hvordan vi kan bli bedre, ber vi om at du deler din tilbakemelding ved å klikke her.
Innholdskontroll: Vi tar i bruk automatiserte systemer for å filtrere bort omtaler som inneholder støtende eller ulovlig innhold. Dette gjøres for å sikre en respektfull og lovlig plattform for alle brukere.

3. Redigering og sletting: Kunder har rett til å endre eller slette sin egen omtale etter publisering. Slike endringer eller slettinger er utenfor kontrollen til WhiteBright.no og krever ingen forhåndsgodkjenning fra oss.

4. Kunder er ansvarlig for sine egne omtaler, og vi tar forbehold om at brukerskapt innhold kan bli endret eller slettet av brukeren selv uten forvarsel.  Derfor oppfordrer vi alle brukere til å lese omtalene med skjønn og forståelse for at de representerer forfatterens personlige meninger og erfaringer.

5.Bilde og video: For å fremme autentisk engasjement og integritet oppfordrer vi på det sterkeste alle til å laste opp bilder og/eller video sammen med sin omtale.

6. Markedsføring: Ved å legge inn omtale på WhiteBright.no samtykker du til at vi kan benytte din omtale med tilhørende bilder og video i vår markedsføring. Du kan trekke tilbake ditt samtykke ved å kontakte kundeservice.

Ved å bruke WhiteBright.no aksepterer du disse vilkårene. Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene når som helst. Oppdaterte vilkår finner du til enhver tid på våre nettsider.